Tilbake
Knut Godø
Knut Godø

Gutta boys

- Fra gregoriansk sang til Lady Gaga.

Musikkhistorien gjort på 40 minutter. Det går ikke an, sier du kanskje?!

Joda, Atle og Knut Erik er de raskeste strykerne i Norge, ja kanskje verden, og de tar deg med på en reise fra en tid da notene var firkantet til dagens musikk sunget av divaer som ikke vil vise ansiktet.

Ved bruk av en god porsjon humor og selvironi, på egne og musikkens vegne, får de musikkhistorien til å fremstå i et helt nytt lys.

Bruk konserten

Klikk på Bruk konserten til høyre under Ressurser.
Eierskapet til, og effekten av konserten økes der besøket forankres i skolens undervisning og læringsmål.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Harstad kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Atle Sponberg er en etablert norsk fiolinist, blant annet kjent for tolkning av tango. Jobber somkonsertmester i Kringkastingsorkestret der ble han i 2006 ble årets utøver. Sponberg leder hyppig Det Norske Kammerorkester.

Knut Erik Sundquist er ansatt i Kultur i Troms og er etterspurt i inn- og utland som kammermusiker og solist. Wikipedia om bassisten: Sundquist er en norsk musiker (kontrabass), internasjonalt kjent som en av de fremste, og i den senere tid kjent som en improviserende «standup bassist».

Sammen greier disse to fremragende musikerne å formidle høyklassisk musikk på en ufarlig, inspirerende og morsom måte.

Publikumskommentarer

Disse gutta er imponerende å høre på! De er teknisk utrolig flinke. En liten spøk kommer i blant, og publikum flirer. De har god kontakt med publikum og er derfor scorer de poeng hos meg. Utrolig kul forestilling, jeg er imponert!Publisert av: Julie Goll (klasse 13MKA Breivika VGS) – 27.3.2012 11:02