Tilbake

Rimtull og krusedull

Bestillingstilbud

"Du tror det ikke før du får se det" men vi kommer med strek og bokstaver, skrivekunst og tegnekunst og musikken fra rim og rytmer - og humor. Denne originale boka som kan brettes ut og bli tre meter lang, har ei historie på rim og ei ordløs historie bak hvert oppslag som inviterer leseren til å dikte selv. Boka har noe til felles med tegneserie. Vi demonstrerer hvordan vi ofte starte med tilfeldigheter når vi skaper. En krusedull kan bli til et nytt vesen og et ord som rimer på et annet kan balle på seg og bli til et dikt. Under veiledning fra to erfarne kunstnere får elevene skape figurer ved å starte med en krusedull og så dikte et rim til figuren ut fra ord som tilfeldigvis rimer.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Produsent: Eliassen filmmanus teatermanus bøker

Om kunstner / utøver / gruppe

Hilde Hodnefjeld er illustratør og forfatter, utdannet fra SHKS (nå KhiO, Kunsthøgskolen i Oslo) og NBI (Forfatterutdanningen).

Ingeborg Eliassen er forfatter og dramatiker, har studert litteratur ved universitetet i Bergen, utgitt flere bøker og fått oppført en rekke skuespill, flere av dem for barn. Hun holder kurs i kreativ skriving. 

Publikumskommentarer