troms tromsfylke.no Hjem

Finn dine spillesteder:

Store opplevelser på små steder

Mona Aas Johansen @ Troms // 11.12.09

Landsdelsmusikerne har du sikkert hørt om, men stiller deg kanskje spørsmålet: hva er det? og hvem er det? For å si det enkelt så er det i Nord-Norge ansatt 30 profesjonelle musikere som skal dra rundt i vår landsdelen og formidle musikk. Åtte av disse befinner seg i Troms og er ansatt i Kultur i Troms. De representerer stor musikalsk spredning, alt fra klassisk, folkemusikk til jazz og cross-over. Intensjonen er å gi STORE OPPLEVELSER PÅ SMÅ STEDER.


Dette betyr at musikerne i løpet av året skal kunne besøke nettopp ditt hjemsted, en eller flere ganger. Vi vet at mange steder har et godt og aktivt lokalt kulturliv. Vi vil gjerne henge oss på, og få være med som et ekstra tilbud i et ellers rikt kulturliv.
Da trenger Kultur i Troms lokalkunnskap og dermed lokale arrangører og ildsjeler som kan være med å tilrettelegge konserter og kulturarrangementer. Vi er avhengig av et lokalt nettverk som gjør at vi når ut til publikum med informasjon om vår virksomhet. Sammen kan vi finne ut hva som trengs for at nettopp din hjemmkommune kan dra nytte av et fellesgode som er tilgjengelig, og som venter på å bli benyttet.
Lokalkunnskap og engasjement er nøkkelen. Vårt bidrag er musikalske opplevelser og ytringer som vi vil dele med befolkningen rundt om i hele landsdelen.

Program høst-vinter 2017-2018

 

Ta kontakt med:

Anders Søvik, produsent
anders.sovik@tromsfylke.no
Tlf. 77 78 86 63

Dominique Guyot, produsent
dominique.guyot@tromsfylke.no
Tlf. 77 78 86 53

Marte Frihetsli, produsent
Tlf. 77 78 94 68
marte.frihetsli@tromsfylke.no

 

 

 

Landsdelsmusikerne

Landsdelsmusikerne

LINN